Η Εταιρία

Το cableworks.gr ίδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 απο τον Σεϊταρίδη Ηρακλή και ξεχώρισε ανάμεσα στην κρίση λόγω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που διέθεσε στην Ελληνική αγορά.

Η ομαδικότητα των συναργατών που δουλέψανε για αυτό έφερε την ανοδική πορεία του και την επικράτηση του. 

Κατή την πορεία αυτή βρέθηκε ένα σημείο όπου το cableworks.gr συνάντησε το e-wireless.gr και με κοινούς στόχους και δυναμική, τον Ιανουάριο του 2018 προέκυψε μια νέα εταιρία, η Edgepoint.

 

Λίγα λόγια απο το e-wireless.gr

"Τo e-wireless.gr, ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 από την εταιρία  Sat Elite O.E. μια ελληνική εταιρία που μετράει πλέον 7 χρόνια ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελληνική αγορά και αποτέλεσε συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Δημήτριου Πάλλη που είχε σαν έτος εκκίνησης το 2003.

Η 15ετής επιτυχημένη πορεία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων έφερε το επόμενο μας βήμα.

Έτσι, από τον Ιανουάριο του 2018 ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με την δημιουργία της Edgepoint .

Μια νέα εταιρεία που προέκυψε με την συνεργασία των ηλεκτρονικών καταστημάτων e-wireless.gr και cableworks.gr "

 

Έτσι λοιπόν, το εύρος δραστηριοποίησης μεγάλωσε με αποτέλεσμα να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικού,  εκπαιδευτικού αλλά και εμπορικού χαρακτήρα. Η εταιρία μας εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά, τηλεπικοινωνιακά συστήματα και πάσης φύσης ηλεκτρονικά εξαρτήματα που προορίζονται για κατασκευές και αυτοματισμούς. Συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης, καθώς και όλα τα καινοτόμα συστήματα Home Automation. Επίσης σε εμάς θα βρείτε εκτυπωτές, εξαρτήματα και αναλώσιμα 3D Printing  

Το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει, εκπαίδευση, πιστοποίηση, μελέτη και υλοποίηση δικτύων, αυτοματισμών, συστημάτων ασφαλείας κάθε είδους και μεγέθους.

Το πελατολόγιο εκτείνεται  από απλούς οικιακούς χρήστες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ξενοδοχειακά  συγκροτήματα, κατασκευαστικές εταιρίες, τεχνολογικά  και πανεπιστημιακά  ιδρύματα.

 

Ο καινούργιος μας χώρος βρίσκεται στην Λ.Βουλιαγμένης 571 στην Αργυρούπολη, έλατε να σας γνωρίσουμε.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της EDGEPOINT

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ MAIL

Αγαπητοί μας πελάτες θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά την μεταφορά του Site σε νέο ιδιόκτητο και γρηγορότερο Server φιλοξενίας
υπάρχει η πιθανότητα κάποια απο τα αυτοματοποιήμενα emails του συστήματος μας να τα παραλαμβάνετε σαν SPAM ή ακόμα
και καθόλου.

Το πρόβλημα θα επιλύθει μόνο τους στις επόμενες ημέρες που το σύστημα θα αποκτήσει Reputation και θα έχει αποδοχή απο όλους τους mail server. 

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της EDGEPOINT