Τεχνικές ερωτήσεις για ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου Δευτέρα εως Παρασκευή καθώς δεν υπάρχει τεχνικός για δια ζώσης εξυπηρέτηση στο φυσικό κατάστημα. Επίσης τα Σάββατα προσωρινά δεν υπάρχει καθόλου τεχνικός ηλεκτρονικών

Σχετικά με την κάλυψη διαθέσιμης θέσης ηλεκτρονικού μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά στο iraklis@cableworks.gr

Cableworks

Το cableworks.gr ίδρύθηκε τον Μάρτιο του 2012 απο τον Σεϊταρίδη Ηρακλή και ξεχώρισε ανάμεσα στην κρίση λόγω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που διέθεσε στην Ελληνική αγορά. Η ομαδικότητα των συναργατών που δουλέψανε για αυτό έφερε την ανοδική πορεία του και την επικράτηση του. Κατή την πορεία αυτή βρέθηκε ένα σημείο όπου το cableworks.gr συνάντησε το e-wireless.gr και με κοινούς στόχους και δυναμική, τον Ιανουάριο του 2018 προέκυψε μια νέα εταιρία, η edgepoint. Ο καινούργιος μας χώρος βρίσκεται στην Λεωφ. Βουλιαγμένης 571 στην Αργυρούπολη, έλατε να σας γνωρίσουμε.


e-Wireless

Το e-Wireless ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 από την εταιρία Sat-Elite O.E. μια ελληνική εταιρία που μετράει πλέον 7 χρόνια ανοδικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελληνική αγορά και αποτέλεσε συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Δημήτριου Πάλλη που είχε σαν έτος εκκίνησης το 2003.Η 15ετής επιτυχημένη πορεία στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων έφερε το επόμενο μας βήμα. Έτσι, από τον Ιανουάριο του 2018 ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια με την δημιουργία της edgepoint. Μια νέα εταιρεία που προέκυψε με την συνεργασία των ηλεκτρονικών καταστημάτων e-wireless.gr και cableworks.gr.


edgepoint

Το εύρος δραστηριοποίησης μεγάλωσε με αποτέλεσμα να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικού, εκπαιδευτικού αλλά και εμπορικού χαρακτήρα. Η εταιρία μας εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά, τηλεπικοινωνιακά συστήματα και πάσης φύσης ηλεκτρονικά εξαρτήματα που προορίζονται για κατασκευές και αυτοματισμούς. Συστήματα ασφαλείας και παρακολούθησης, καθώς και όλα τα καινοτόμα συστήματα Home Automation. Επίσης σε εμάς θα βρείτε εκτυπωτές, εξαρτήματα και αναλώσιμα 3D Printing.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της προσφέρει, εκπαίδευση, πιστοποίηση, μελέτη και υλοποίηση δικτύων, αυτοματισμών, συστημάτων ασφαλείας κάθε είδους και μεγέθους.

Το πελατολόγιο εκτείνεται από απλούς οικιακούς χρήστες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, κατασκευαστικές εταιρίες, τεχνολογικά και πανεπιστημιακά ιδρύματα.

 

Με εκτίμηση,

Η ομάδα της edgepoint