Τεχνικές ερωτήσεις για ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου Δευτέρα εως Παρασκευή καθώς δεν υπάρχει τεχνικός για δια ζώσης εξυπηρέτηση στο φυσικό κατάστημα. Επίσης τα Σάββατα προσωρινά δεν υπάρχει καθόλου τεχνικός ηλεκτρονικών

Σχετικά με την κάλυψη διαθέσιμης θέσης ηλεκτρονικού μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά στο iraklis@cableworks.gr

Δευτέρα 24/06/2024 (Αγίου Πνεύματος) η εταιρεία θα παραμείνει κλειστή.

Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους:

⏤ Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα (Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής)

⏤ Αποστολή με ACS Courier - 2,60€ / 2 κιλά + 2,30€ αντικαταβολή (Τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, Κάρτες)

⏤ Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier - 2,35€ / 2 κιλά + 1,70€ αντικαταβολή (Τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή, Κάρτες)

⏤ Για πολύ μεγάλα δέματα άνω των 25 κιλών η αποστολή μπορεί να γίνει και με μεταφορικές εταιρίες στις οποίες παραδίνουμε δέματα δυο φορές την εβδομάδα (Τρίτες και Πέμπτες).

Απαραίτητη προϋπόθεση η εξόφληση της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό και η χρέωση των μεταφορικών είναι του παραλήπτη όταν παραλάβει το δέμα από την μεταφορική.

 

Δυσπρόσιτες Περιοχές

⏤ Αν η αποστολή είναι να γίνει σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλούμε αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε την επιβάρυνση που υπάρχει ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας. Ενδεικτικά, το αρχικό κόστος αποστολής για μέχρι 2 κιλά σε δυσπρόσιτη περιοχή είναι 6,00€ με ACS Courier ενώ με τα ΕΛΤΑ Courrier δεν υπάρχει επιβάρυνση.

⏤ Για να μην χρεώνεστε σαν δυσπρόσιτη περιοχή παρακαλούμε στις σημειώσεις της παραγγελίας σημειώστε μας το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS με σκοπό να πάτε εσείς να παραλάβετε το δέμα και η χρέωση να είναι ίδια με τις απλές αποστολές.

⏤ Για όσα προϊόντα ισχύει η δωρεάν αποστολή αυτή δεν ισχύει για δυσπρόσιτες περιοχές.