0  ΚΑΛΑΘΙ

Τρόποι αποστολής


Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους: 

⏤ Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα με μετρητά ή κάρτα (πιστωτική / χρεωστική) 

⏤ Αποστολή με ACS Courier - 3,5€ / 2 κιλά + 2,5€ αντικαταβολή 

⏤ Για πολύ μεγάλα δέματα άνω των 15 κιλών η αποστολή μπορεί να γίνει και με μεταφορικές εταιρίες στις οποίες παραδίνουμε δέματα μια με δυο φορές την εβδομάδα. (Απαραίτητη προϋπόθεση η εξόφληση της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό και η χρέωση των μεταφορικών είναι του παραλήπτη όταν παραλάβει το δέμα από την μεταφορική). Έξοδα αποστολής


Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον καταναλωτή και οι χρεώσεις είναι οι ακόλουθες: 

⏤ Για πληρωμή μέσω τραπέζης οι αποστολές επιβαρύνονται με 3,5€ αν είναι μέχρι 2 κιλά. Σε κάθε περίπτωση το σύστημα υπολογίζει με βάση τα κιλά το τελικό κόστος αποστολής. 

⏤ Για πληρωμή με αντικαταβολή οι αποστολές επιβαρύνονται με 6,0€ (3,5€ αποστολή + 2,5€ αντικαταβολή) αν είναι μέχρι 2 κιλά. Σε κάθε περίπτωση το σύστημα υπολογίζει με βάση τα κιλά το τελικό κόστος αποστολής. 

⏤ Αν η αποστολή είναι να γίνει σε δυσπρόσιτες περιοχές παρακαλούμε αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε την επιβάρυνση που υπάρχει ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας. Ενδεικτικά, το αρχικό κόστος αποστολής για μέχρι 2 κιλά σε δυσπρόσιτη περιοχή είναι 6,00€ + 2,5€ η αντικαταβολή με ACS Courier. 

⏤ Για να μην χρεώνεστε σαν δυσπρόσιτη περιοχή παρακαλούμε στις σημειώσεις της παραγγελίας σημειώστε μας το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS με σκοπό να πάτε εσείς να παραλάβετε το δέμα και η χρέωση να είναι ίδια με τις απλές αποστολές. 

⏤ Για όσα προϊόντα ισχύει η δωρεάν αποστολή αυτή δεν ισχύει για δυσπρόσιτες περιοχές.