Τεχνικές ερωτήσεις για ηλεκτρονικά εξαρτήματα θα εξυπηρετούνται μέσω τηλεφώνου Δευτέρα εως Παρασκευή καθώς δεν υπάρχει τεχνικός για δια ζώσης εξυπηρέτηση στο φυσικό κατάστημα. Επίσης τα Σάββατα προσωρινά δεν υπάρχει καθόλου τεχνικός ηλεκτρονικών

Σχετικά με την κάλυψη διαθέσιμης θέσης ηλεκτρονικού μπορείτε να στέλνετε βιογραφικά στο iraklis@cableworks.gr

Κάμερες Reolink με μπαταρία, ηλιακό πάνελ και υποστήριξη 4G | Solar Charged Cameras

05.02.2023

 

Σε αυτό το επεισόδιο σας δείχνω κάμερες απο την Reolink που λειτουργούν εντελώς αυτόνομα με μπαταρία, υποστήριξη 4G και φόρτιση απο ηλιακό πάνελ. Προφανώς η εταιρεία διαθέτει και κλασικές IP κάμερες που μπορούν να λειτουργήσουν είτε με τοπική τροφοδοσία είτε με PoE.

Η κλασικές σειρές όπως η RLC-511 που σας δείχνω στο βίντεο υποστηρίζουν και πρωτόκολλα Onvif και RTSP ώστε να είναι ευέλικτες στις ρυθμίσεις και να μπορείτε να τις "παντρέψετε" με συστήματα third-party κατασκευαστών.

Η κάμερα με 4G που υποστηρίζει και ηλιακό πάνελ που δείχνω στο βίντεο είναι η 4G Go Plus ενώ η άλλη είναι η RLC-511 η οποία έχει αντικατασταθεί απο την καινούργια RLC-811 η οποία είναι αρκετά καλύτερη σε επιδόσεις.

Αυτό που αξίζει απίστευτα καθώς έχει πάρα πολλές εφαρμογές είναι το ηλιακό πάνελ!

Τι θα δείτε:
0:00 Εισαγωγή
0:34 Reolink
1:07 RLC-511
2:01 4G GO Plus
4:21 App Reolink
11:29 Timelapse
12:34 Εύκολο Setup για lan κάμερες
12:54 Ηλιακό πάνελ
13:50 Πολλές εφαρμογές για το πάνελ
14:18 Test στους -20 βαθμούς
15:03 Κλείσιμο

Όλα τα προϊόντα της Reolink μπορείτε να τα δείτε στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα στα παρακάτω link:
www.cableworks.gr
www.e-wireless.gr

RAL - Referral Affiliate Links
ARTLIST Sound&SFX: https://artlist.io/IRAKLIS-2849574
NordVPN: https://go.nordvpn.net/SH44O

Αν σας αρέσει το περιεχόμενο που κάνουμε τότε ένα τουλάχιστον Subscribe πρέπει να το κάνετε..It's Free - No secret costs!

#reolink #solar #4g #instatech #cableworks #ewirelessgr #cctv #surveillance #greek #security #camera #ipcamera #timelapse #motion #microsd #cloud #battery #solarpanel