Τρόποι αποστολής 

 Οι αποστολές γίνονται με τους εξής τρόπους: 

⏤ Παραλαβή απο το φυσικό κατάστημα με μετρητά ή κάρτα (πιστωτική / χρεωστική) 

⏤ Αποστολή με ACS Courier - 3,5€ / 2 κιλά + 2,5€ αντικαταβολή 

⏤ Για πολύ μεγάλα δέματα άνω των 15 κιλών η αποστολή μπορεί να γίνει και με μεταφορικές εταιρίες στις οποίες παραδίνουμε δέματα μια με δυο φορές την εβδομάδα. (Απαραίτητη προυπόθεση η εξόφληση της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό και η χρέωση των μεταφορικών είναι του παραλήπτη όταν παραλάβει το δέμα απο την μεταφορική). 


________

Έξοδα Αποστολής 

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον καταναλωτή και οι χρεώσεις είναι οι ακόλουθες: 

⏤ Για πληρωμή μέσω τραπέζης οι αποστολές επιβαρύνονται με 3,5€ αν είναι μέχρι 2 κιλά. Σε κάθε περίπτωση το σύστημα υπολογίζει με βάση τα κιλά το τελικό κόστος αποστολής. 

⏤ Για πληρωμή με αντικαταβολή οι αποστολές επιβαρύνονται με 6,0€ (3,5€ αποστολή + 2,5€ αντικαταβολή) αν είναι μέχρι 2 κιλά. Σε κάθε περίπτωση το σύστημα υπολογίζει με βάση τα κιλά το τελικό κόστος αποστολής. 

⏤ Αν η αποστολή είναι να γίνει σε δύσπρόσιτες περιοχές παρακαλούμε αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε την επιβάρυνση που υπάρχει ανάλογα με το μέγεθος της παραγγελίας σας. Ενδεικτικα το αρχικό κόστος αποστολής για μέχρι 2 κιλά σε δυσπρόσιτη περιοχή είναι 6,00€ + 2,5€ η αντικαταβολή με Acs Courier. 

⏤ Για να μην χρεώνεστε σαν δυσπρόσιτη περιοχή παρακαλούμε στις σημειώσεις της παραγγελίας σημειώστε μας το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ACS με σκοπό να πάτε έσεις να παραλάβετε το δέμα και η χρέωση να είναι ίδια με τις απλές αποστολές. 

⏤ Για όσα προϊόντα ισχύει η δωρεάν αποστολή αυτή δεν ισχύει για δύσπρόσιτες περιοχές.

ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!

Αγαπητοί μας πελάτες,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η εταιρεία μας έχει επανέλθει και πάλι σε κανονική λειτούργία Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 17:00.

Τα υπόλοιπα Σάββατα του Αυγούστου θα είμαστε κλειστά ενώ απο Σεπτέμβριο θα επανέλθει κανονικά και η λειτουργία της εταιρείας τα Σάββατα με ωράριο 9:00-15:00.


Με εκτίμηση, 

Η ομάδα της edgepoint